Один автобус Луцьк-Вітоніж згорів, а через кілька днів запасний збив корів
Волинь

Один автобус Луцьк-Вітоніж згорів, а через кілька днів запасний збив корів

8 червня 2016, 21:53
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня двічі нещастя спіткало автобус сполученням Луцьк-Вітоніж. 31 травня на маршруті між селами Кроватка і Доросині Рожищенського району він загорівся. Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, займання сталося у моторному відсіку машини через замикання електропроводки. Водій вчасно зорієнтувався, відчинив двері, й усі пасажири, а їх у салоні було близько двадцяти, з речами швидко вийшли на вулицю. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Перевірка ще не скінчилась, як через декілька днів інший автобус, який вийшов на рейс замість згорілого, у Доросинях в’їхав у череду корів – у нього нібито відмовили гальма. Як повідомила секретар Доросинівської сільської ради Тетяна Кицун, одна тварина загинула, ще одна була травмована.

Директор департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка зазначив, що вже направив офіційний лист в «Укртрансбезпеку», аби його працівники з’ясували причини інцидентів на маршруті. Санкції до перевізника залежатимуть від результатів перевірки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися