Найчастіше з волинських нардепів зі своїми виборцями спілкується Гузь, Мартиняк — взагалі не зустрічався
Волинь

Найчастіше з волинських нардепів зі своїми виборцями спілкується Гузь, Мартиняк — взагалі не зустрічався

9 червня 2016, 21:25
0
0
Сподобалось?
0

Моніторинг активності народних депутатів-мажоритарників з Волині проводився Громадською мережею ОПОРА у рамках програми «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво» у період з 1 лютого по 31 травня 2016 р.

За результатами аналізу загалом народні депутати України Ігор Гузь (ВО № 19), Сергій Мартиняк (ВО № 20),Степан Івахів (ВО № 21) та Ігор Лапін (ВО № 22) за моніторинговий період здійснили 33 візити у свої виборчі округи з метою проведення зустрічей з виборцями, участі у робочих нарадах з представниками органів державної влади та органів місцевого самоврядування, участі у роботі сесій місцевих рад, проведення особистих прийомів громадян, участі у прес-конференціях чи телевізійних ефірах на місцевих телеканалах, а також проведення зустрічей з виборцями свого округу за межами округу.

Народний депутат України Ігор Гузь починаючи здійснив 24 візити у свій виборчий округ. При цьому нардеп 41 раз зустрічався з виборцями та звітував про свою діяльність перед трудовими колективами підприємств, установ та організацій свого округу, 4 рази брав участь у роботі сесій місцевих рад, провів 7 робочих нарад та 3 особисті прийоми громадян, ще тричі ставав гостем телевізійних програм на місцевих телеканалах.

За чотири місяці роботи лише один візит у свій виборчий округ здійснив народний депутат України Степан Івахів. У березні 2016 в рамках своєї поїздки нардеп проводив зустрічі з виборцями у трьох населених пунктах свого округу. Під час відповідних зустрічей народний депутат, член депутатської групи «Воля народу» звітував про свою парламентську діяльність.

Стабільно двічі кожного місяця буває у своєму окрузі народний депутат України Ігор Лапін з метою проведення зустрічей з виборцями та звітування про свою роботу у Раді. За моніторинговий період депутат здійснив 8 візитів у округ. Зокрема, Ігор Лапін провів 5 зустрічей з виборцями, взяв участь у телевізійному ефірі на телеканалі «Нова Волинь», провів дві робочі наради з представниками влади, та двічі бував у зоні АТО у місцях розташування бійців з Луцька.

На відміну від своїх колег по парламенту, жодної активності у своєму виборчому окрузі не проявляв народний депутат України Сергій Мартиняк. Представник 20-го виборчого округу у Раді не провів жодної особистої зустрічі з виборцями чи робочих зустрічей з представниками місцевої влади, не проводив особистих прийомів громадян, не брав участі у роботі місцевих рад та у телеефірах на місцевих телеканалах.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися