«Волинь» і «Верес» — товариське дербі з накалом емоцій (відео матчу)
Волинь

«Волинь» і «Верес» — товариське дербі з накалом емоцій (відео матчу)

19 липня 2016, 14:04
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у Рівному на стадіоні «Авангард» відбувся останній контрольний матч луцької команди перед стартом чемпіонату. Раніше матчі «вереса» та «Волині» носили особливий характер. Проте на серйозному рівні клуби не зустрічалися уже дуже давно, тож цього разу організатори товариського матчу зробили усе, щоб уболівальники згадали по колишні стосунки команд-сусідок.

Гра була достатньо гострою з великою кількістю моментів. Незначна перевага була у лучан. Особливо багато моментів створила команда у першому таймі. До речі, Віталій Кварцяний задіяв одразу чотирьох потенційних новачків із розформованого харківського «Металіста». Господарі поля теж добряче огризалися, але перші 45 хвилин пройшли «на сухо».

По перерві значно змінилися склади команд, а от картина гри лишилася такою ж. «Волинь» вийшла вперед після стандарту на 67-й хвилині. Богданов зі штрафного пробив по воротах. Голкіпер парирував удар, але Горопевшек головою «додав» у сітку. Перевага «Волині» протрималася недовго. Паритет відновив півзахисник «Вереса» Ралюченко. До речі, цей футболіст раніше належав «Металісту» і з групою своїх одноклубників тривалий час знаходився на перегляді саме у «Волині». Проте Віталій Кварцяний від запрошення Ралюченка відмовився.

Матч так і закінчився внічию 1:1, але слід відзначити ще кілька моментів. Після взяття воріт «Вереса» ультрас «Волині» запалили піротехніку. До фан-сектору підійшов Віталій Кварцяний і посварився з фанатами через фаєри. Трохи згодом після цього епізоду ледь не відбулася сутичка за участі фанів з Луцька. Не відомо, хто кого спровокував, але строни почали обмінуватися образливими жестами і висловами, потім жбурляти один в одного різними предметами. Все закінчилося мирно після втручання правоохоронці, котрі розширили «буферну» зону між уболівальниками «Вереса» та луцької команди.

До речі, і Віталій Кварцяний теж сварився не лише з рідними ультрас, «теплі» слова у наставника лучан знайшлися і для колеги-опонента Володимира Мазяра. Останній теж не лишався у боргу.

Отже, хоча волинське дербі й було товариським, проте атмосфера була справді бойова.

https://www.youtube.com/watch?v=qkBaIgZQP7o


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися