Фото Олега Міткевича
Волинь

Свято гарбуза у луцькому зоопарку смакувало навіть тиграм

24 жовтня 2016, 16:44
0
0
Сподобалось?
0

Луцький зоопарк провів цікаве і захопливе свято гарбуза. Весело було дорослим і дітям, не забули й про господарів свята – звірів. Так працівники зоопарку демонстрували показові годівлі мешканців зоопарку. Спершу потішили відвідувачів пелікани. Хоча до гарбузів вони ставляться байдуже, проте цікаво було дивитися як вони на льоту ловлять своїми чималими дзьобами рибу. А ось тигрів годували з використанням головного атрибута свята. Працівники зоопарку принесли у порожній прогулянковий вольєр цих хижаків гарбузи нафаршировані м’ясом. Хижаки підтримали своєю грою затію працівників звіринця, тож за видовищною годівлею справді було цікаво спостерігати.

Організатори свята підготували надзвичайно багату програму розваг для найменших відвідувачів. Для них були майстри організували майстер-класи з бісероплетіння та петриківського розпису. Ще дітлахів розважали аніматори в образах Маші і Ведмедя. На території зоопарку діяла тематична осіння гарбузова фотозона.

Ну і звичайно ж, яке свято без частування. Працівники зоопарку пригощали своїх гостей гарбузовою кашею і чаєм. Дітлахам вручали квіточки із цукерками.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися