Луцький зоопарк планують розширити
Волинь

Луцький зоопарк планують розширити

29 червня 2017, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

У планах комунального підприємства «Луцький зоопарк» збільшення території. Адже нині триває будівництво нових вольєрів та збільшується різноманіття тварин. Тож звіринцю стає тісно на нинішній території.

Як розповіла директор підприємства Людмила Денисенко на одній з нарад у міській раді, є гостра необхідність капітального ремонту приміщення для персоналу. У планах – збудувати двоповерхову споруду, де, окрім кімнат для адміністрації, буде тераріум, конференц-зал, навчальні кімнати для дітей. Це хочуть реалізувати завдяки залученню грантових коштів. Також Людмила Денисенко попросила керівництво міста подбати про підвищення заробітної плати для працівників зоопарку, адже, поки що, усі зароблені кошти вкладаються у розвиток звіринця.

Слід відзначити, що за останні кілька років, коли зоопарком Луцька керує Людмила Денисенко, він став чи не найулюбленішим місцем лучан для прогулянок з дітьми. Тут є можливість як подивитися на звірів, так і просто відпочити у затишку. Цьогоріч око відвідувача радують ще й чисельні квіткові клумби. Завдяки змінам у луцький зоопарк не соромно запросити й іноземних туристів, яких сюди тепер залюбки спрямовують туристичні агенції.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися