Помер Луцький міський голова Микола Романюк
Волинь

Помер Луцький міський голова Микола Романюк

3 лютого 2017, 17:04
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні на 58 році життя не стало хорошого друга нашої редакції – Луцького міського голови Миколи Романюка. Він тривалий час боровся із важкою недугою. Вчора його госпіталізували до реанімації міської клінічної лікарні. Микола Ярославович перебував у комі, а сьогодні його серце перестало битися. Інформацію про смерть міського голови офіційно підтвердили на сайті міської ради. Також на його сторінці к «Фейсбук» з’явився чорний квадрат.

Колектив редакції «Вісника+К» висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям Миколи Романюка. Вічна пам’ять Вам, Микола Ярославович!

Довідково:

Микола Романюк народився 24 серпня 1958 року у селі Золочівка Млинівського району Рівненської області.
Мав дві вищі освіти за спеціальностями «інженер-технолог» (Львівський лісотехнічний інститут) та «економіст» (Луцький індустріальний інститут)
Трудову діяльність розпочав у 1975 році робітником на Луцькому меблевому комбінаті. Після здобуття вищої освіти повернувся на це ж підприємство, де працював майстром з 1982 до 1983 року.
З лютого 1993 до листопада 2007 року очолював Волинське головне регіональне управління ЗАТ КБ «Приватбанк». Аналогічну посаду посідав з квітня до листопада 2010 року.
З грудня 2007 року по березень 2010 очолював Волинську обласну державну адміністрація. А 31 жовтня 2010 року обраний міським головою Луцька.
Має звання заслуженого економіста України. Нагороджений Почесною грамотою Національного банку України, Грамотами Верховної Ради України, орденом «За заслуги» II,ІІІ ступеня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися