Волинські капелани повезли на Донбас медичний автомобіль
Волинь

Волинські капелани повезли на Донбас медичний автомобіль

7 лютого 2017, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Митрополит Луцький і Волинский Михаїл разом із військовими священиками освятив медичний автомобіль, обладнаний для потреб військовослужбовців. Відправа відбулася на майдані кафедрального собору Святої Трійці. Окрім того, військові капелани везуть у зону АТО гуманітарну допомогу для військовиків та дітей-сиріт.

Владика зазначив, що таким чином Церква долучаємося до великої справи – підтримки наших воїнів. Все це є результатом нашої молитви, праці нашої громади, благодійників та жертводавців. «Це не просто транспортний засіб – наголосив високопреосвященний – це наша небайдужість стоїть на площі. Тому що сьогодні, коли, підвтомлений війною, багато хто байдужіє, ми показуємо приклад того, що продовжуємо нашу боротьбу – боротьбу за незалежність нашої держави і цілісність наших кордонів».

Як повідомив настоятель парафії Великомученика і цілителя Пантелеймона в Люблинці Ковельського районного деканату протоієрей Матвій Олійник, машину, яку доставлять для бійців 14-ї ОМБр, було куплено за кошти благодійника із цього селища Івана Буряка. Транспортний засіб привезено із Польщі та переобладнано під медичний.

Джерело: pravoslaviavolyni.org.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися