Володимир Дикий: «Команда у нас достатньо мотивована. Інвестори роблять усе, щоб виправити ситуацію»
Волинь

Володимир Дикий: «Команда у нас достатньо мотивована. Інвестори роблять усе, щоб виправити ситуацію»

27 лютого 2017, 10:51
0
0
Сподобалось?
0

Під час першого офіційного матчу у 2017 році діями «Волині» в Олександрії керував старший тренер луцького клубу Володимир Дикий. Після розгрому йому ж довелося віддуватися перед журналістами й на прес-конференції.

– «Олександрія» дуже хороша команда, яка нещодавно грала у єврокубках. Є багато досвідчених футболістів, які сьогодні зробили результат, – зазначив Володимир Дикий. – Можливо, вони десь сьогодні й більше хотіли перемогти. Як ми не налаштовували своїх футболістів на гру, щоб не підказували, але команда у нас дуже молода. Молодь дує багато помилок допускає. Ми програли боротьбу у центрі поля, але хлопці старалися. Що могли робили, билися. Хоч за це їм можна подякувати, що не стояли, старалися. Але досвід є досвід. Усі помилки, які ми допустили сьогодні, досвідчені гравці «Олександрії» втілили у голи.

– Бажаємо, Вам, щоб молодь підтягувалася.

– Ми хочемо, аби вони грали краще. Але їм ще треба награтися у футбол. Бо ті футболісти, які грають у нас – це ще не футболісти прем’єр-ліги. Так, вони прогресують, додають, але ми хочемо більшого від них. Нам потрібно, аби вони уже зараз показували більш достойну гру, щоб не програвали по 0:6, а вигравали. Бо після таких поразок молоді потім дуже важко відходити.

– Вибачте за, можливо, нескромне питання, але чи вмотивована ваша команда фінансово?

– Команда у нас достатньо мотивована. Інвестори роблять усе, щоб виправити ту ситуацію, яка є у клубі зараз, щоб команда була і щоб виступала у вищій лізі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися