Через гранатометний обстріл поліції у Рівному на Волині посилили заходи безпеки
Волинь

Через гранатометний обстріл поліції у Рівному на Волині посилили заходи безпеки

20 березня 2017, 14:16
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні близько третьої години ночі на вулиці Степана Бандери у Рівному хтось здійснив постріл із гранатомета по гаражному приміщенню Управління патрульної поліції у Рівного. На щастя, ніхто не постраждав.  Заряд влучив у гаражний бокс, переобладнаний у тренажерну залу. Пізніше неподалік від місця вибуху патрульні виявили тубус від РПГ-22. Крім того, правоохоронці виявили й інші елементи гранатомета зброї.

Як випливає з напису на тубусі протитанкового гранатомета, з якого був здійснений постріл, хтось таким чином намагався висловити ненависть до поліції, а також помститися за смерть Сашка Білого. Також є версія, що хтось хотів здійснити замах на керівника патрульної поліції Рівного Сергія Мерчука. Нагадаємо, він є активним учасником Революції гідності та учасником бойових дій у складі добровольчого батальйону «Азов».

Нині у Рівному оголошено план «Сирена». Правоохоронці «Волині» теж залучені до пошуку зловмисників. Зокрема посилено патрулювання на кордонах з Рівненщиною, підсилено Цуманський стаціонарний пост. Відбувається перевірка автомобілів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися