Ще одне п’яне ДТП у Луцьку за участю підлітків закінчилося без жертв
Волинь

Ще одне п’яне ДТП у Луцьку за участю підлітків закінчилося без жертв

2 травня 2017, 18:37
0
0
Сподобалось?
0

Тільки-но усі волинські ЗМІ написали про страшне ДТП у Луцьку на вулиці Чернишевського за участю нетверезої молоді, в якому загинув молодий хлопець, як у ніч на друге травня ледь не сталася нова трагедія.

Як пише «Волинь24», автомобіль «Рено Кенго», повертаючи з вулиці Гнідавської на Данила Галицького, не помітив машину, яка виїхала на зустрічну смугу для обгону. Уникаючи зіткнення водій різко рвонув кермо й автівку добряче занесло. Машина влетіла у двір приватного будинку та застрягла у будівельному смітті. Гальмівного шляху практично не було, а водій та пасажири на вигляд були нетверезими.

Також про нічні події у коментарі до публікації написала мешканка будинку, біля якого несподівано «припаркувався» «Рено».

«Шльоцики за кермом були пяні та «круті»... Спішили щось «порішати»... А я дивилась на них і було дуже страшно... Адже в другій половині дня чоловік прибрав звідти дошки, бруси і загородив простим дерев’яним щитом.... Якби не це, то говорити б просто не було з ким, бо деревом позносило б голови...», – зазначила жінка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися