Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

«Волинь» перемагає з новим тренером

26 серпня 2017, 17:36
0
0
Сподобалось?
0

Перед принциповим матчем із ПФК «Суми», котрий буде одним із прямих конкурентів лучан у боротьбі за збереження прописки у першій лізі, у «Волині» відбулися чергові пертурбації. Замість Ярослава Комзюка «хрестоносців» очолив Альберт Шахов. Також команда залишилася без боєздатних нападників, адже Роман Степанов не потрапив у заявку на гру, а Сергій Петров зайнятий пошуками нового клубу. Але футболісти «Волині» таки зробили подарунок лучанам на День міста, який у Луцьку відзначають 25 серпня.

«Волинь» – ПФК «Суми» – 1:0

Гол: 1:0 – Шаповал (74 – з пенальті).

«Волинь»: 1. А. Марчук, 2. Воробей, 3. Никитюк, 5. Тетеренко, 7. Герасимюк – к, 8. О. Марчук, 9. Романюк, 10. Ляшенко (19. Бескоровайний, 90+3), 11. Шаповал, 15. Мелінишин, 44. Неделюк (28. Льозін, 82).

ПФК «Суми»: 55. Штанько, 16. Богачов – к, 99. Бобров, 44. Циколія, 20. Грищенко (10. Каськов, 71), 5. Лісовий (14. Мединський, 78), 6. Вечурко, 4. Махарадзе, 77. Кошелюк, 11. Душин (9. Ямполь, 58), 15. Лебеденко.

Попри всі свої проблеми, у цьому матчі «Волинь» повністю переважила свого суперника. «Суми» відзначилися лише кількома яскравими спалахами у грі – на старті та в останні хвилини, коли лучани уже вели в рахунку.

Отож першу гостроту у матчі створили гості. Богачов подавав штрафний на ворота Марчука, але невдало, проте м’яч влучив у хрестовину. Надалі сумчани кудись «зникли», а на полі хазяйнували лучани. Два шанси забити мав Мелінишин, якого тренерський штаб вирішив висунути із захисту у напад. Але відкрити лік голам новоспеченому форварду спершу завадив досвідчений голкіпер «Сум», діставши м’яча під поперечиною, а потім забракло майстерності, щоб розстріляти порожні ворота. Така ж невдача трохи згодом спіткала Романюка. А ще, очевидно, луцькі футболісти отримали настанову багато бити по воротах, яку сумлінно виконували. Спроби забити таким чином робили більше половини гравців «Волині», а зовсім скрутно Штаньку було після пострілів Тетеренка і Олега Марчука. Та все ж ця тактика результату так і не принесла. Тож у другому таймі «хрестоносці» більше розігрували атаки до вірного, інколи перегинаючи палку. Нерідко перспективні атаки замість удару з вигідної позиції завершувалися зайвим пасом, і гострота втрачалася. Захист «Сум» терпів, але не дотерпів. На 74-й хвилині Неделюк увірвався у штрафний майданчик розкрутив Циколію і міг виходити на побачення зі Штаньком, однак був збитий захисником. Арбітр без вагань призначив 11-метровий, який реалізував Шаповал.

Далі гра збилася на суцільний сумбур. Гості спробували врятувати гру і організували щось на зразок фінального штурму, в якому подекуди брав участь і голкіпер. Гравці «Сум» мали навіть один непоганий момент, але Циколія пробив над поперечиною.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися