Фермер відтяв собі… статевий орган
Волинь

Фермер відтяв собі… статевий орган

8 вересня 2017, 11:06
0
1
Сподобалось?
1

У Седлищі Любешівського району люди досі не можуть оговтатися від шоку: місцевий фермер попав у лікарню, бо… відрізав собі дітородний орган. Ще й середній палець на лівій руці відрубав. Що могло підштовхнути молодого чоловіка вчинити над своїм тілом таку наругу?

Якби подібне сталось у неблагополучній родині, то, певно, люди б не так болісно відреагували. А ця сім’я – багатодітна, мама має почесне звання матері-героїні. Словом, люди добропорядні й шановані. Їхньому синові 26 років, він – місцевий фермер. Дружини не має. Якимись психічними розладами, кажуть, ніби й не страждав. Мовляв, був спокійний, трудолюбивий, не цурався допомагати іншим. Єдиний мав комплекс – при розмові затинався, тож дуже нервував, що через це з нього насміхаються.

Батько припускає, що саме вада мовлення призвела до шокуючого вчинку. Хоча того дня, коли виходили на поле, ніхто й подумати не міг, що закінчиться таким. Збирали картоплю. На полі із сином залишилася мати, батько спустився у льох. Раптом хлопець сказав, що має відійти на хвилинку. Пішов убік, де дрова рубають. А там сокира була. За мить батько почув крик дружини. Коли вискочив надвір – перед очима потемніло: син стояв з обрубаним статевим органом, нижче пояса юшила кров, у руках тримав сокиру.

Хлопця відразу відвезли в Любешів у районну лікарню. Очевидці розповіли, що молодик зайшов у медзаклад сам, хворе місце було замотане простирадлом. У райлікарні медики надали першу невідкладну допомогу.

– Було зупинено кровотечу, проведено обробку рани, – розповідає головний лікар Любешівської районної лікарні Богдан Іванів. – Паралельно наші медики проводили консультації з урологом Волинської обласної клінічної лікарні. Було прийняте рішення транспортувати хворого туди для надання подальшої допомоги.

Запитую в лікаря, чи була можливість зберегти молодому чоловікові статевий орган. Відповідає, що ні, мовляв, таке – «зі сфери фантастики». Бо ушкодження надто серйозне – орган був повністю відрубаний.

Відсічену частину тіла медпрацівники помістили в банку й залили формаліном. А хворого відвезли до Луцька. Його госпіталізували в урологічне відділення. Пацієнтові вже провели складну операцію. Медики кажуть, що, на жаль, репродуктивну функцію чоловік втратив назавжди. Але його життю нічого не загрожує.

Світлана РІДНА, Волинська область


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися