«Волинь» переграла другу команду першої ліги (відео матчу)
Волинь

«Волинь» переграла другу команду першої ліги (відео матчу)

7 жовтня 2017, 09:13
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» майже місяць не грала у різних стінах – ще у 12 турі 15 вересня лучани приймали «Інгулець». Потім була перерва у чемпіонаті, пов’язана з кубковими матчами, після неї «хрестоносці» двічі їздили на виїзд. «Волинь» повернулася на рідний стадіон лише шостого жовтня, але кращого повернення важко й придумати. Луцька команда впевнено переграла одного з лідерів першої ліги.

«Волинь»-ФК «Полтава» – 2:0

Голи: 1:0 – Медведь (45+1), 2:0 – Ляшенко (57).

«Волинь»: 32. Хвалицький, 5. Тетеренко, 3. Никитюк, 2. Воробей, 9. Романюк, 77. Медведь, 7. Кінаш – к (13. Ільницький, 87), 8. О. Марчук (24. Дмитренко, 73), 10. Ляшенко, 44. Неделюк, 99. Пищур.

ФК «Полтава»: 12. Кучинський, 57. Бородай, 67. Парамонов, 95. Кушніренко (4. Ковтун, 81), 10. Голіков, 25. Крапивний (8. Савченко, 64), 21. Покотилюк, 14. Савін (9. Страшкевич, 68), 89. Насібулін – к (7. Дегтярьов, 71), 19. Трояновський (99. Олійник, 61), 29. Ковпак.

Вилучення: Ляшенко (84 – друге попередження).

До зустрічі з лучанами у пасиві футбольного клубу «Полтава» була всього лише одна поразка. Команда фактично веде боротьбу за золоті нагороди чемпіонату, тож, зрозуміло, до Луцька полтавчани їхали виключно за перемогою. Але й «Волині» вже не було куди відступати, адже після двох поразок поспіль на виїзді команда Альберта Шахова зависла над зоною вильоту. Потрібно було будь-що набирати очки і реабілітуватися перед власними уболівальниками.

Як це буває під час дуже відповідальних матчів, суперники почали дуже обережно, максимально уважно діючи позаду і розраховуючи на стандарти попереду. Тому не дивно, що перший небезпечний момент у матчі виник лише у середині першого тайму. Досвідчений форвард гостей Олександр Ковпак пробивав по воротах Хвалицького у підкаті, але не влучив у ціль. Кінцівка першої 45-хвилинки була за «Волинню». Відкрити рахунок уже на 33-хвилині міг активний Андрій Ляшенко, однак після його пострілу на кутовий м’яч перевів голкіпер полтавчан. «Волинь» почала підтискати і гості занервували. Наприкінці тайму на полі навіть виникла штовханина, яка вилилася у попередження для капітанів обох команд. Зрештою, лучани таки забили гостям гол у роздягальню. Вже у компенсований час Олег Марчук виконав подачу у штрафний майданчик гостей, де голкіпер Максим Кучинський помилився у боротьбі з Олександром Пищуром «на другому поверсі» і м’яч відскочив до Олександра Медведя, котрому лишалося з кількох метрів не промазати по порожніх воротах.

Друга половина зустрічі почалася грою на зустрічних курсах, яка тривала до гола. І цей гол знову забила «Волинь». Медведь шикарним розрізним пасом вивів Ляшенка на побачення з Кучинським. Гравець «Волині» не став зближуватися з голкіпером, а виконав удар на точність з лінії штрафного майданчика – 2:0! По такій гри шансів «відскочити» у «Полтави» практично не лишалося. Потрібно було швидко скорочувати розрив у рахунку. Остання і єдина можливість переломити хід гри була в Олексія Савченка, який тільки-но вийшов на заміну. Після його удару головою м’яч полетів у «мертву» зону для голкіпера лучан Дениса Хвалицького, але пройшов повз дальню стійку. Надалі «Волинь» нав’язала супернику свій футбол та боротьбу, тож до небезпечних моментів чи, хоча б, напівмоментів справа не доходила. Трішки скрутно було «хрестоносцям» у завершальні хвилини. Команда спершу залишилися вдесятьох після вилучення Ляшенка, а кілька хвилин змушена була грати у дев’ятьох, коли лікарі надавали допомогу Ярославу Кінашу, а тренери готували заміну. Та навіть таку чисельну перевагу гості ні у що не втілили. Отож «Волинь» здобула заслужену і зрілу за грою перемогу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися