Володимир-Волинський отримав 5-ть державних субвенцій
Волинь

Володимир-Волинський отримав 5-ть державних субвенцій

11 липня 2018, 11:28
0
0
Сподобалось?
0

На що держава виділила Володимиру- Волинському  5 різних субвенцій  обговорили депутати  на позачерговій сесії міськради.

3 мільйони 648 тисяч гривень медичної субвенції отримає  ТМО на фінансування центру первинної медичної (медико-санітарної) допомоги у липні – вересні 2018 року.

Субвенція з державного бюджету надійшла  на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій в розмірі  мільйон гривень. Її розділять по 500 тисяч для НВК-ЗОШ №3 на капремонт спортзалу і для ДНЗ №7 на капітальний ремонт даху.

Дві наступні субвенції надійшли для  Зарічанської ОТГ: 200 тисяч гривень на капітальний ремонт вул. Федорівська, а ще 168,6 тисяч гривень  для управління освіти за навчання дітей у ЗНЗ, 85 424 гривень – для культури за навчання дітей у муз.школі і  9 270 гривень виділили для ТМО на придбання калоприймачів та памперсів.

Найменша субвенція для  Устилузької ОТГ. Розмір надходження становить 4 356 гривень, а використають її для потреб ТМО на придбання паперу, щоб оформляти  декларації між лікарем та пацієнтом.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися