«Волинь» здобула другу перемогу поспіль
Волинь

«Волинь» здобула другу перемогу поспіль

5 жовтня 2019, 20:44
0
0
Сподобалось?
0

«Металург» та «Волинь»  мають багату історію протистояння. Та якщо у «Волині» зараз не зіркові часи, то запорізький клуб нині взагалі не той. До першої ліги «металурги» цьогоріч не змогли пробитися за спортивним принципом, поступившись в у стикових матчах «Агробізгнесу». Однак підвищення у класі запоріжцям буквально звалилося на голову – з чемпіонату знявся «Арсенал-Київ».

«Металург» – «Волинь» – 1:3

Голи: 1:0 – Бєлоусов (3), 1:1 – Кожанов (10), 1:2 – Хагназарі (30), 1:3 – Курко (85).

«Металург»: 21. Петриченко, 5. Сарапій – к, 55. Кулиничк, 6. Ковальчук (27. Трояновський, 65), 3. Мягков, 10. Разуваєв, 88. Загоруйко, 47. Бєлоусов, 59. Могильний, 77. Сачко (33. Лихобабенко, 79), 7. Петров (68. Черній, 80).

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сімінін – к, 17. Михалик (27. Мельничук, 84), 95. Курко, 93. Цюпа, 16. Рябов (5. Горопевшек, 46), 8. Чачуа, 10. Хагназарі, 34. Климець (11. Бартулович, 46), 29. Кожанов (28. Мурза, 88), 20. Карпенко (21. Пономар, 46).

«Металург» прийшов у першу лігу, не маючи часу не нормальну трансферну роботу, тому нині клуб є явним аутсайдером. Однак запоріжці прогресують і перемоги над ними останнім часом даються все важче. Не було просто й лучанам. Уже на третій хвилині господарі поля вийшли вперед – Бєлоусов замкнув простріл Петрова. Бєлоусов буквально одразу міг і подвоїти рахунок, однак влучив у сітку і зовнішнього боку воріт. Цього сезону хрестоносцям не вперше вигрібати зі складних ситуацій. Перетерпіли «хрестоносці» й цього разу важкий старт і, що дуже важливо, дуже скоро вирівняли становище. Климець вдало асистував Кожанову, і найкращий бомбардир лучан у падінні переправив м’яч у сітку.

Далі почався футбол без центра поля з великою кількістю гострих моментів від обох команд. Але сказався вищий клас гравців «Волині», котрі краще використали свої можливості. На 30-й хвилині Хагназарі ударом з-за меж карного майданчика вивів «хрестоносців» вперед. До свистка на перерву забив ще й Карпенко, правда суддя відмінив взяття воріт, зафіксувавши офсайд.

Оскільки лазарет «Волині» нині практично порожній, Андрій Тлумак отримав довшу лаву запасних і можливість для маневру. На другий тайм лучани вийшли із потрійною заміною. Тренерський штаб кинув у бій Бартуловича, Горопевшека і Пономаря. Саме ця трійця за перших 15 хвилин перебування на полі могла довести справу до розгрому. Бартулович небезпечно бив зі штрафного, а ще один його удар закрив собою захисник. Пономар натомість поцілив у стійку, а в іншому епізоді його удар парирував голкіпер, м’яч відскочив прямо на Кожанова, але Денис не спромігся переправити «кулястого» у порожні ворота. Господарі перетерпіли цей натиск і кілька разів огризнулися. Після удару Могильного м’яч на себе прийняла поперечина. Аби уникнути валідолу у завершальні хвилини «Волинь» знову притисла суперника і Курко забив такий потрібний третій гол. Справу було зроблено. «Металург» же міг ще трохи підсолодити поразку для своїх уболівальників, але після удару Разуваєва за лучан вдруге зіграла поперечина воріт.

У 12 турі більшість лідерів першої ліги втратили очки. Тож «Волинь» наблизилася до групи команд, які ведуть боротьбу за підвищення у класі. Зважаючи на дуже сприятливий календар матчів лучани цілком можуть підтягнутися й до трійки лідерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися