Боєць луцького клубу «Воїн» виступив на змаганнях, в якому брала участь команда «ДНР»
Волинь

Боєць луцького клубу «Воїн» виступив на змаганнях, в якому брала участь команда «ДНР»

18 грудня 2019, 11:34
0
0
Сподобалось?
0

Збірна України з бойового самбо зайняла перше командне місце на Чемпіонаті світу з бойового самбо у вікових категоріях дорослих та юнаків. Це вперше за 25 років проведення чемпіонатів світу з бойового самбо Україна виборола першість.

Змагання відбулися 14 грудня у місті Тверь Російської Федерації.

Окрім України у Чемпіонаті брали участь 30 країн світу. І не тільки країн. У цих змаганнях уже кілька років бере участь й команда сепаратистів з "ДНР". Судячи зі сторінки федерації бойового самбо Твері у мережі "ВКонтакте", яка тепер доступна для українців, приїхали представники "ресрубліки" у Росію і цього разу. Причому українцям, очевидно, доводилося зустрічатися з "республіканцями", як мінімум, у фінальних поєдинках, адже за результатами команда "ДНР" посіла третє місце. Загалом турнір у Твєрі є специфічним чемпіонатом світу. Це скоріше чемпіонат колишнього СРСР, який має яскраво виражений пропагандистський характер. Зокрема призерів та переможців змагань нагороджують люди у формі НКВС.

Одразу хочемо додати, що претензій до спортсменів немає, а от до української федерації...

"Воїн" з Луцька Іван Пасич, який виступав у складі збірної, посів друге місце, ставши "срібним" призером Чемпіонату світу. 

Спочатку на сторінці "Воїна" у Фейсбуку у повідомленні про те, що Іван Пасич у складі збірної України вирушив на Чемпіонат світу з бойового самбо, було вказане місто "Тверь", а потім, після кількох негативних коментів місто зникло...

А ось тут кубком прикрили зображення Путіна. Ну не фоні ж агресора фотографуватися, чи не так? До слова, за неофіційною інформацією, до луцького "Воїна" має відношення нардеп Ігор Палиця, який постійно заявляє про неприпустимість будь-яких відносин з країною-агресором Росією. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися