«Волинь» ледь врятувала нічию у домашньому матчі з селищною командою
Волинь

«Волинь» ледь врятувала нічию у домашньому матчі з селищною командою

23 квітня 2021, 19:15
0
0
Сподобалось?
0

«Волині» після кількох втрат очок необхідно було вдома перемагати середняка першої ліги «Альянс». Однак лучани, як то кажуть, ледь відскочили від поразки завдяки неоднозначним рішенням судді.

«Волинь» – «Альянс» – 2:2

Голи: 0:1 – Пісний (36), 1:1 – Оринчак (41 – з пенальті), 1:2 – Ярошенко (78), 2:2 – Оринчак (81).

Вилучення: Неплях (83).

«Волинь»: 1. Леванідов, 3. Сімінн – к, 18. Приндета, 15. Приймак (6. Войтіховський, 83), 93. Цюпа, 11. Шарпар, 16. Рябов, 26. Мартинюк, 8. Чачуа (22. Коломоєць, 75), 7. Протасов (34. Климець, 71), 10. Оринчак (17. Кобзар, 90+1).

«Альянс»: 55. Єфанов, 33. Пікуль, 4. Неплях – к, 11. Пісний (44. Мендвєдєв, 86), 94. Герт, 15. Лебеденко, 99. Ярошенко (17. Осадчик, 86), 25. С. Шарай (8. Лучик, 55), 7. В. Шарай, 13. Агапов (96. Сидоренко, 83), 77. Загинайлов (36. Зубков, 55).

«Волинь» розпочала матч першим номером, але гості грамотно побудували гру у захисті. Тому до гострих епізодів доходило зрідка. Хорошу нагоду для результативного удару головою мав Амбросій Чачуа, однак гра на «другому поверсі», не його сильна сторона. Індивідуальний прохід ударом завершував Євген Протасов, але м’яч пройшов поруч зі стійкою. Ще «Волинь» подала кілька гострих кутових, під час яких у штрафному майданчику повністю домінувала Віталій Приндета, В’ячеслав Шарпар та Богдан Оринчак, але всі їхні удари йшли «у молоко». Але, здавалося, гол потроху назріває. Проте несподівано вибухнули атакою гості. Владислав Леванідов непевно пішов на перехоплення навісної подачі у штрафний майданчик, і Руслан Пісний, який першим опинився на відскоку, розстріляв порожні ворота.

«Волині» пощастило відігратися дуже швидко. З гри Чачуа не забив, але гості сфолили у власному штрафному майданчику, й Оринчак реалізував 11-метровий.

Як не дивно, по перерві гості почали агресивніше і так видавалося, що їм більше кортіло здобути перемогу, ніж лучанам. Хоча у підопічних Василя Сачка був і свій супершанс.  Олександр Мартинюк прорвався лівим флангом і потужно пробив у нижній кут, голкіпер парирував удар і м’яч, рикошетом від стійки, пішов на кутовий. Тож цілком логічно «Альянс» знову вийшов вперед. Артур Рябов «привіз» необов’язковий штрафний на власні ворота, а Костянтин Ярошенко поцілив зі стандарту у праву «дев’ятку».

«Волинь» знову відігралася швидко і знову з 11-метрового, але якщо у першому таймі питань до призначення пенальті ні у кого не було, то цього разу гості ледь не відлупцювали арбітра. В результаті спочатку попередження, а потім і червону картку отримав альянсівець Євген Неплях, також «гірчичником» народили головного тренера «Альянсу» Юрія Ярошенка.

Заключні хвилини матчу «Волинь» провела у навалі, намагаючись вирвати перемогу, але було більше сумбуру ніж осмислених дій. Заміни від Василя Сачка теж не спрацювали, Юрій Коломоєць та Максим Войтіховський, котрі покликані були посилити атаку, загубилися на полі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися