Як відкривали найбільший ТРЦ Луцька
Волинь

Як відкривали найбільший ТРЦ Луцька

18 травня 2014, 08:00
0
0
Сподобалось?
0

Тисячі лучан прийшли 17 травня на відкриття нового і найбільшого у місті торгово-розважального центру «ПортCіti». Участь у цьому заході взяли народні депутати України, співвласники групи компаній «Континіум» Ігор Єремеєв та Степан Івахів, голова Волинської облдержадміністрації Григорій Пустовіт, Луцький міський голова Микола Романюк.

Звертаючись до присутніх, Ігор Єремеєв зауважив: «Сьогодні наша компанія відкриває торгово-розважальний центр «ПортCіti». У 2008 році був закладений перший камінь у фундамент цього закладу. Однак, через певні негаразди будівництво затягнулося. Але ми пообіцяли, що у 2014 році відкриємо його, і ми це зробили. Тут 1900 робочих місць. Площа 54 тисячі квадратних метрів, підземний паркінг. Це те, що наближає нас до Європи. Можна сказати, що ми її будуємо тут. У наступному році ми збудуємо підземний перехід і приступимо до наступної частини зведення торгово-розважального комплексу».

Свято, яке стартувало о 12:00 тривало до пізна. Увесь цей час перед ТРЦ працювала сцена. Виступали місцеві та приїжджі гурти, зокрема «Чорні черешні»,  «От Vinta». Хедлайнерами святкового концерту були «Lama» та «Скрябін». Завершилося усе святковим феєрверком.

У день відкриття «ПортCіti» прийняв тисячі перших покупців. Відвідувачі встигли одразу ж оцінити переваги нового кінотеатру. Окрему розважальну програму підготували для дітлашні. Звичайно було багато конкурсів, розіграшів призів і сюрпризів.

Подекуди ТРЦ не міг переварити наплив відвідувачів. Справжні черги вистроювалися біля ескалаторів, що свідчить про дуже великі очікування лучан від «ПортCіti».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися