Студенти назвали головних хабарників у найбільшому університеті Волині
Волинь

Студенти назвали головних хабарників у найбільшому університеті Волині

21 травня 2014, 10:19
0
0
Сподобалось?
0

З метою визначення рівня хабарництва у вищих навчальних закладах нашої області, Волинська Самооборона Майдану 26-27 квітня провела опитування студентів Східноєвропейського національного університету мені Лесі Українки. Участь у досліджені взяв 1461 студент.

54,8% сказало, що викладачі вимагають у них купувати їх книги та навчальні матеріали. Ще 22,9% заявили, що у них вимагають купувати «недорогі подарунки для викладачів, наприклад, квіти». 17,1% згадали, що були змушені платити за те, аби їх поселили у гуртожиток. 16,8% підтвердило, що викладачі беруть гроші за оцінки.
Проте особисто з корупцією серед викладачів стикалося 10,7% і 47,8% - знають про корупцію в СНУ від друзів. Натомість 39,5% заявили, що про корупцію у цьому виші нічого не чули.
Також студентам було запропоновано назвати імена викладачів та факультетів, причетних до корупції. Серед найбільш згадуваних були факультети: Юридичний, Економічний, Географічний, Інститут фізичної культури, Факультет міжнародних відносин. Більше п'яти разів згадували таких викладачів, як: Бортнікова А. В., Бєлих О. М., Батюк О. В., Бусленко В. В., Грицюк І. П., Кордунова, Петрович В. В., Ращинська,
Яцишина Н. П., Стрільчук Л. В., Федчик Ю. Ю. і Митчик О. П.
64,4% опитуваних лишили це запитання без відповіді.
За результатами опитування будуть надіслані звернення до Міністерства освіти і науки.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися