У Луцьку троє міліціонерів приторговували наркотиками
Волинь

У Луцьку троє міліціонерів приторговували наркотиками

22 травня 2014, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

Прокуратура Волині спільно з УСБУ в області припинили злочинну діяльність службових осіб підрозділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків Луцького міськвідділу міліції, які систематично фальсифікували докази у кримінальних провадженнях, пов'язаних з незаконним обігом наркотиків. Крім того міліціонери й самі незаконно зберігали та продавали наркотики і психотропи., повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Наразі трьом працівникам міліції повідомлено про підозру у вчиненні перевищення службових повноважень та зберігання й збуту наркотичних засобів. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 
У ході досудового розслідування встановлено, що протиправні дії працівників СБНОН Луцького МВ УМВС України в області носили системний характер, а тому якщо хтось із громадян потерпів від неправомірних дій працівників міліції чи йому відомі обставини вчинення цих або ж аналогічних злочинів, просять повідомляти прокуратуру області за номером телефону (0332)72-35-96. Конфіденційність гарантовано.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися