Російські військові приховано прибувають на навчання у Брест та Мінськ
Волинь

Російські військові приховано прибувають на навчання у Брест та Мінськ

30 травня 2022, 10:11
0
-1
Сподобалось?
-1

Через загибель багатьох російських офіцерів та їх участь у бойових діях в Україні в армії РФ виникли проблеми з підготовкою новобранців. Про це заявив Руслан Лев’єв, засновник Conflict Intelligence Team. Тому цілком ймовірно, що російських солдатів почали тренувати білоруські військові.

Так моніторингова група «Білорський Гаюн» за останній тиждень отримала велику кількість повідомлень по те, що на території Білорусі відновилися спільні навчання місцевих армійці зі збройними силами РФ. Росіян неодноразово фіксували у розташуванні військових частин. Зокрема їх бачили у в/ч 68473 (Колодіщі, Мінський район), в/ч 1257 (Прудок, Мозирський район), солдатів РФ також помічали у Бресті, на аеродромі в Зябрівці (Гомельський район) та в Мачулищах (Мінський район).

Раніше інший опозиційний білоруський ресурс «Флагшток Гомельщини» написав, що у Гомельскій області після відступу з України залишилося багато військових РФ. Саме вони, а не білоруські військові, розташовані вздовж українського кордону. Окупанти не використовують знаків позначення своєї армії задля маскування, але у розмовах з місцевими мешканцями підтверджують, що вони росіяни.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися