Суд залишив депутата Волиньради за ґратами
Волинь

Суд залишив депутата Волиньради за ґратами

10 жовтня 2023, 10:45
0
0
Сподобалось?
0

Запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, застосований до депутата Волинської облради Валентина Кошельника, залишиться без змін.

Про це повідомляє Слово і діло.

Апеляційна палата Вищого антикорупційного суду залишила без змін запобіжний захід, обраний депутату Волинської обласної ради Валентину Кошельнику. Його заарештували з альтернативою 900 тисяч грн застави.

Його адвокат подав скаргу на це рішення.

«Ухвалу слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 15 вересня 2023 року про застосування до підозрюваного (Валентина Кошельника – ред.) запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою залишити без змін, а апеляційну скаргу захисника - без задоволення», – йдеться в рішенні.

Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Йому інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину у придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися