Пісню волинського співака назвали найкращою в 2023 році в Україні
Волинь

Пісню волинського співака назвали найкращою в 2023 році в Україні

23 січня, 11:32
0
0
Сподобалось?
0

Culture Awards 2023 визначив беззаперечний хіт цього року. Як повідомляється на сторінці премії в Instagram, найкращою піснею стала "Порічка", яку в дуеті виконують молоді артисти YAKTAK( Ярослав Карпук) і KOLA.

"Порічка" - це дійсно хіт 2023 року. Ця пісня звучала буквально з кожної праски, а слова настільки легко запам'ятовуються, що українці відразу ж їх вивчили і кожен раз підспівували.

До слова, "Порічка" набрала понад 42 мільйони прослуховувань на YouTube Music і понад 6 мільйонів на Spotify.

"Можемо сміливо заявити, що YAKTAK – найпопулярніший український артист, який дебютував за останні два роки. Співак тільки досяг повноліття, а вже катається по таких турах, що деякі українські артисти з десятирічним досвідом можуть позаздрити. І ось навесні цього року він зробив колаборацію з KOLA, чия історія становлення на українській сцені, до речі, відрізняється кардинально від моментальної популярності YAKTAK. Незважаючи на це, артистам вдалося створити органічний хіт, за який не соромно", - йдеться в повідомленні премії.

Нагадаємо, що Ярослав Карпук народився 4 травня 2005 року в смт Стара Вижівка, нині Старовижівської громади Ковельського району Волинської области, у сім'ї державних службовців.

Любов до музики з дитинства плекали бабуся та дідусь. Бабуся по материнській лінії викладає у Старовижівській дитячій музичній школі, дідусь — у Старовижівському професійному ліцеї.

Закінчив гімназію в родинному селищі. Навчається в Київській муніципальній академії естрадного та циркового мистецтва (спеціальність «артист-вокаліст»).

У 2019 році Ярослав брав участь у 5-му сезоні українського телевізійного шоу «Голос.Діти» (команда Дзідзьо), потрапив у супер-фінал і посів 2-ге місце.

Від 2021 року пише власні пісні, а також музику до них.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися