На війні загинув Герой з Волині Роман Мигдаль
Волинь

На війні загинув Герой з Волині Роман Мигдаль

7 лютого, 13:41
0
-1
Сподобалось?
-1

На війні загинув Герой Роман Мигдаль з Підгайцівської громади Луцького району.

Відомо, що Герой загинув ще декілька місяців тому, але підтвердили його смерть лише зараз. Про це повідомила волонтерка і подруга загиблого Вікторія Пруднікова у фейсбуці, – передає ВСН.

 «Місяці невідомості.... мільйони молитов, тонни сліз, сотні безсонних ночей....і все.... Відважний Воїн, патріот, гідний Син нашої держави, Герой України одягнув білі крила на піксель і полетів до Господа. Я мало зустрічала таких добрих, надійних та мудрих людей!!!!! Ми могли довго говорити.....

Твоя любов до дружини була наче оповідь з казки, а коли розмова заходила за дітей, твої очі світилися любов'ю, теплом і добром! Справжній господар!!!!!! Цьому світові тебе буде не вистачати!!!!!

Наш дорогий Рома Мигдаль і правду кажуть, що війна забирає найкращих! У боях тобі не було рівних! Твоїй спритності та розуму!!!! Тобою гордилися командири, був прикладом для усіх!!!! І я в цьому житті мала велику честь дружити з тобою і твоєю родиною!!!!

Часто слухаю твої голосові повідомлення, наче голос з того світу, дивлюся відео звернення і горджуся, що у час війни була поруч і завжди з допомогою..... Ми обов'язково зустрінемося мій дорогий друже, де немає ні болю, ні журби...», – написала волонтерка.

Відомо, що Роман від початку війни вступив до місцевої територіальної оборони. Герой воював на передових позиціях. У липні 2023 року Герой отримав відзнаку президента України - орден «За мужність» III ступеня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися