Скільки у Луцьку в школах триватиме навчальний рік
Волинь

Скільки у Луцьку в школах триватиме навчальний рік

16 лютого, 11:12
0
0
Сподобалось?
0

В Україні навчальний рік 2023-2024 розпочався 1 вересня 2023 року та триватиме до 28 червня 2024 року. Таке рішення ухвалило Міністерство освіти і науки, щоб діти отримали всі знання, які могли пропустити через повітряні тривоги, блекаути та інше.

МОН на початку навчального року затвердило орієнтовні дати канікул. Так, весняні канікули 2024 припадають з 25 по 31 березня. Свято Останнього дзвоника, за планом, має відбутися 31 травня.

Журналісти ВСН поцікавилися у головного освітянина Луцька Віталія Бондара, скільки триватиме безпосереднє навчання школярів. За його словами, згідно закону, навчальний рік розпочався 1 вересня і закінчується 1 липня.

«Тривалість навчальних днів має бути 175 на рік. У Луцькій міській територіальній громаді розпочався рік у всіх загальноосвітніх закладах 1 вересня, а завершиться відповідно не пізніше 1 червня», - уточнив Віталій Бондар.

Щодо весняних канікул, то вони у Луцьку плануються, хоча посадовець не вказав часовий проміжок. Водночас, будь-яка школа та міська адміністрація можуть самостійно встановлювати графіки навчання та канікул.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися