На Волині пошуковці натрапили на слід 17-річної студентки, яка загадково зникла
Волинь

На Волині пошуковці натрапили на слід 17-річної студентки, яка загадково зникла

8 березня, 09:23
0
1
Сподобалось?
1

У Волинській області тривають пошуки 17-річної студентки із села Седлище, яка загадково зникла 17 лютого під час відпочинку з друзями в лісосмузі поблизу села Угриничі Камінь-Каширського району. Пошуковці знайшли речі дівчини: її гаманець з ID-паспортом та пов'язку на голову.

Про це повідомила в коментарі “Суспільному” інспекторка сектору комунікації Нацполіції Волині Марина Балдич.

"Пов'язку її знайшли біля болота, і гаманець із паспортом, але не все разом. Зараз там просто болото, вода прибула. Оперативники вже орієнтуються, де її шукати. Водолази пошукові роботи проводити не можуть, бо всюди болото і там неглибоко", — сказала вона.

За словами працівниці поліцейської пресслужби, пов'язку знайшли орієнтовно за 50 метрів від пальта, яке раніше, наприкінці лютого, в лісі виявили оперативники.

Пошуками студентки займаються не тільки правоохоронці, але й військові, прикордонники, лісівники та місцеві жителі. Територію пошуку постійно розширюють, відпрацьовуючи зони місцевості за картою, зокрема пошуковці обстежили річку Стохід та дно водойми.

Про зникнення дівчини повідомили 17 лютого о 17:17. Вона залишила свій телефон в автомобілі, яким разом з друзями приїхала на відпочинок, та пішла в невідомому напрямку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися