Три спортсмени з Волині стали Чемпіонами України з грепплінгу
Волинь

Три спортсмени з Волині стали Чемпіонами України з грепплінгу

25 березня, 14:53
0
0
Сподобалось?
0

14-17 березня в Одесі пройшов Чемпіонат України з грепплінгу, що став відбірковим до участі в Чемпіонаті Європи та Чемпіонату світу з цього виду спорту. З Волині на світові змагання у складі національної збірної відправляться три борці.

Чемпіонат відбувався у екстремальних умовах, на дні проведення припали чисельні атаки росіян, в результаті яких загинули люди і було пошкоджено багато будівель у місті. Тож змагання часто переривалися для можливості сховатися в укриття. Попри це, організаторам вдалося завершити захід та визначити кращих із кращих, для достойного представництва України на міжнародній спортивній арені.

Так, збірна команда з Волині була представлена 12-ма борцями (з клубу GARDA/Луцька дитячо-юнацька спортшкола № 2 та ВОЇН), які напередодні стали чемпіонами обласних змагань. За результатами проведених поєдинків трьом борцям вдалося стати чемпіонами України.

Вихованці Луцької дитячо-юнацької спортивної школи № 2 та клубу GARDA боролися в одних з найчисельніших вагових категоріях. Так, володарями золота стали Дмитро Петріщев (вагова категорія 66 кг, GI, вікова категорія U 20), та Максим Торчило (вагова категорія 66 кг, NO GI, вікова категорія U 20).

Ще одне золото на Волинь привіз борець клубу ВОЇН Іван Поремчук (вагова категорія 92 кг, NO GI, вікова категорія U 20).

Загалом на Чемпіонаті було близько 600 учасників з 14 областей України. Усі золоті та срібні медалісти змагань вибороли можливість представити Україну на Чемпіонаті Європи, який пройде цьогоріч в Азербайджані та Чемпіонат світу – в Казахстані.

Участь волинських спортсменів у змаганнях була можлива за спонсорської допомоги компанії WEST AUTO HUB. Але вона б точно не була можлива, якби б нас не боронили Збройні Сили України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися