Голова Волинської ОДА розпорядився активізувати роботу з мобілізації чоловіків-переселенців
Волинь

Голова Волинської ОДА розпорядився активізувати роботу з мобілізації чоловіків-переселенців

20 серпня 2014, 15:11
0
0
Сподобалось?
0

Переселенці із зони АТО, які змушені були залишити свої домівки та приїхати на тимчасове проживання у Волинську область, обов'язково мають бути зареєстровані, а відомості про них - бути подані до відповідних органів державної влади на місцях. Голова облдержадміністрації звернувся до голів райдержадміністрацій, сільських та селищних голів краю з вимогою посилити цю роботу, адже на адресу обласної влади лунає чимало нарікань, зокрема й від матерів військовослужбовців, які захищають суверенітет України на Сході. Мовляв, їх діти воюють за нашу державу, в той час чоловіки звідтіля,  відсиджуються тут.

«Якщо переселенці не зареєстровані в органах соцзахисту, немає ніякої інформації про них, ми не можемо тут діяти відповідно до чинного законодавства. Зокрема, мова йде і про мобілізацію чоловіків  призовного віку», - зауважив Володимир Гунчик.

«Це ваш безпосередній обов'язок, спільно з дільничними інспекторами міліції виявляти такі родини, реєструвати їх, щоб мати оперативні дані про перебування цих людей», - зауважив він, звертаючись до голів РДА.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися