Луцький комсомолець-провокатор поскаржився ОБСЄ на утиски російськомовних на Волині
Волинь

Луцький комсомолець-провокатор поскаржився ОБСЄ на утиски російськомовних на Волині

26 серпня 2014, 15:46
3
-6
Сподобалось?
-6

Головний комсомолець України Олександр Кононович, який очолює організацію «Русская община Волыни», поскаржився на утиски росіян в Луцьку. Про це йшлося під час зустрічі відомого своїми про вокативними вивідками послідовника ідей Леніна з представниками місії ОБСЄ Сарою Банотті та Антоном Агафоновим.

«Староста Російської общини Волинської області Олександр Кононович проінформував спостерігачів ОБСЄ про важку долю російських і російськомовних громадян, що мешкають в сьогоднішній націоналістичній Україні. Було акцентовано увагу місії на розгул ідеології націонал-фашизму в Україні і підживлення цих радикальних процесів в суспільстві олігархічною владою країни», - йдеться в прес-релізі, який надійшов на ВолиньPost зі скриньки Олександра Кононовича.
Він розповів, що всі проблеми України нині списують на росіян, проти яких розпочали «полювання на відьом». Також Кононович зауважив, що п'ять членів общини мусили втікати з Волині, адже, мовляв, міліція залякана і не здатна адекватно реагувати на ситуацію.
ОБСЄ внесла ці дані в одну зі своїх офіційних доповідей.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Сергей
    Сергей

    За 37 лет, что я живу в Украине, из них 25 лет на Западной Украине, "гнезде бендеровщины", меня ни кто ни разу не упрекнул за использование моего родного языка - русского, как в быту так и по работе. Слава Україні!

    26 серпня 2014, 16:11
    Відповісти
  • Игорь
    Игорь

    Почему за меня русскоязычного и от моего имени говорит "организация" про которую Я слышу в первый раз !!!! Что за "староста"? что за "община"? - секта какая-то. Почему представители ОБСЕ не могут организовать встречу в одном зале со всеми желающими "русскими" и "русскоязычными"проживающими в нашем регионе и услышать их мнение , а не "бред сивой кобылы". СЛАВА УКРАЇНІ !!!

    27 серпня 2014, 00:04
    Відповісти
  • Это Я
    Это Я

    Эй парни, чё за х*йня. Я к вам по -русски обращаюсь, откуда вылазят эти самозванные п*дароссы. У ОБСЕ вообще мозгов не осталось от путинского газа? И куда смотрит так любимый мною автомайдан и правый сектор? Следующий этап: эти общиновцы пойдут с флагами отсоединять Волынь от Украины и вызывать дух пукина бесовскими напевами в строениях под крестами и названием упц мп?

    27 серпня 2014, 12:04
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися