Луцьк- серед лідерів з придбання житла АТОвцям
Волинь

Луцьк- серед лідерів з придбання житла АТОвцям

13 листопада 2018, 11:15
0
0
Сподобалось?
0

На 1 листопада нинішнього року 18 лучанам-учасникам АТО  надано програму на  співфінансування у придбанні житла. Це передбачено програмою “Про  забезпечення житлом на умовах співфінансування учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни, бійців-добровольців, а також членів сімей загиблих (померлих), зниклих безвісти на 2017-2019 роки”, прийнятою міською радою, -інформує прес-служба Луцької міської ради.

 У 2017-2018 роках прийнято позитивні рішення щодо визначення суми співфінансування 43 учасникам Програми на загальну суму 15 678,7 тис.грн, а саме: в 2017 році співфінансування надано 25 учасникам,  на 01.11.2018 співфінансування надано 18 учасникам. За її словами, за результатами проведеного аналізу аналогічні програми в інших регіонах України існують лише в м.Полтава та м.Кременчук (дохідна частина бюджету в цих містах (за даними фінансових органів) орієнтовно в 3 рази перевищує дохідну частину бюджету м.Луцька).

Проте в цих містах фінансування за програмами  здійснюється за рахунок коштів обласного (25%) та міського (25%) бюджетів, на відміну від міста Луцька, де фінансування Програми здійснюється виключно з міського бюджету. У 2018 році сума бюджетних призначень становить 7 307,0 тис.грн.

Ці цифри навела директор департаменту соціальної політики Вікторія Майборода.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися