У Луцькій міськраді розглянули зміни до бюджету: куди і скільки виділять
Волинь

У Луцькій міськраді розглянули зміни до бюджету: куди і скільки виділять

25 вересня 2023, 13:45
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькій міськраді депутати розглянули зміни до бюджету, які планують затвердити на засіданні чергової сесії.

Про розгляд змін до бюджету повідомив голова бюджетної комісії міськради, депутат Андрій Разумовський – пише ВСН.

Зокрема, додаткові надходження до фонду екології в сумі 1,025 мільйона гривень розподілять на заходи зі збереження обʼєктів природно-заповідного фонду, озеленення та розробку проєктно-кошторисної документації КП «Луцькводоканал» на встановлення санітарно-захисних зон свердловин.

Також виділять 1 мільйон на щомісячні виплати дітям загиблих військовослужбовців, 50 тисяч гривень на матеріальну допомогу малозабезпеченим верствам населення, 45 тисяч гривень департаменту культури на придбання циркуляційного насоса та запірної арматури для художньої школи. Передбачені також кошти на поточні ремонти дитячої поліклініки та бібліотеки - філії № 4, на будівництво вольєрів для КП «Ласка».

Крім того, у міськраді планують спрямувати кошти в розмірі 10 мільйонів гривень на поточний ремонт доріг та 1,6 мільйона гривень на ремонт об'єктів благоустрою. Ще 6 мільйонів гривень - «Луцькводоканалу» як співфінансування Проєкту «Комплексна модернізація систем водопостачання та водовідведення міста Луцька», 12 мільйонів гривень - на капітальний ремонт відділення онкогематології Волинської обласної дитячої лікарні.

Також з обласного бюджету міськрада отримала субвенцію у розмірі 200 тисяч гривень, яка буде спрямована на очищення меліоративних каналів Центрального парку. Ще одна субвенція - від держави - виділена у розмірі 70 мільйонів гривень для проведення ремонтних робіт у 13-ій школі.

«Вже маємо постанову Кабміну про виплату субвенції у розмірі 70 мільйонів гривень на ремонт 13 школи, плануємо додати ще 13 мільйонів гривень з міського бюджету на умовах співфінансування», - повідомила директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту Луцької міської ради Лілія Єлова на засіданні комісії.

Затверджувати запропоновані зміни до бюджету депутати будуть на сесії Луцькради, яка відбудеться у понеділок, 25 вересня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися