Шість громад Волині  отримали шкільні автобуси
Волинь

Шість громад Волині отримали шкільні автобуси

12 жовтня 2018, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

6 новеньких шкільних автобусів вирушили сьогодні, 12 жовтня 2018 року, до Рівненської, Колківської, Павлівської, Боратинської та Луківської ОТГ, а також у Маневицький район, щоб перевозити дітей до опорних навчальних закладів. Про це інформує прес-служба ОДА.

Автобуси  придбані  завдяки державній соціальній програмі «Шкільний автобус» на умовах співфінансування.

За словами голови облдержадміністрації Олександра Савченка, рівень забезпечення транспортними засобами, що перевозять дітей Волині , становить 85 %. Нині ж набагато важливішою проблемою є відсутність достатньої кількості хороших та сучасних шкіл. Він  подякував підприємству «Богдан Моторс» за ці автобуси.

Голова Рівненської ОТГ Володимир Крижук зазначив, що  це вже третій шкільний автобус, придбаний на умовах співфінансування для навчальних закладів громади. Голова Маневицької районної державної адміністрації Андрій Линдюк наголосив, що з 2015 року парк шкільних автобусів району зріс із 9 до 19 одиниць. 

Довідково: На сьогодні у Волинській області  191 шкільний автобус.  Нинішнього року  укладено угоду на закупівлю 9 шкільних автобусів  на умовах співфінансування: за кошти державного (10 млн 893,5 тис. грн) та місцевого бюджетів (5 млн 738,5 тис. грн).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися