Фото з офіційного сайту ФК
Волинь

"Волинь" обіграла "Геліос"

28 квітня 2018, 12:06
0
0
Сподобалось?
0

«Волинь» прогнозовано взяла максимум очок у домашньому матчі з харківським «Геліосом». В осінній частині чемпіонату «сонячні» трималися у групі претендентів на підвищення у класі. Проте такого завдання у клубі не ставили. Навесні харків’яни переважно роздають очки тим, хто їх більше потребує. З восьми весняних матчах «Геліос» виграв лише два і поступився у шести.

«Волинь»-«Геліос» – 2:0

Голи: 1:0 – Яковлєв (41), 2:0 – (Яковлєв, 47).

«Волинь»: 47. Когут, 18. Сухомлинов, 17. Сафонов, 4. Болденков, 68. Чорноморець, 95. Курко (20. Скоблов, 84), 7. Герасимюк – к, 34. Климець, 8. Марчук (40. Хагназарі, 61), 10. Яковлєв, 16. Коробка (9. Страшкевич, 72).

«Геліос»: 1. Сидоренко, 27. Шопін (35. Глушицький, 35), 18. Гранкін, 20. Луценко, 10. Кіча (16. Абеленцев, 54), 15. Биков, 8. Субочев – к, 7. Чепурненко, 17. Кравченко (24. Котляр, 67), 9. Лебеденко, 99. Козлов.

Про те що і на матч у Луцьку харків’яни не роблять серйозної ставки можна було зрозуміти навіть із заявки на матч. Вона була неповна – у списку запасних значилося всього четверо футболістів замість дозволених семи. Різниця у мотивації футболістів обох команд була помітна зі стартових хвилин. Ще одна поразка мало впливала на турнірне становище «Геліоса», а от «Волині» потрібно лише перемагати. «Хрестоносці» швидко окупували половину поля «сонячних», створюючи безліч гарних нагод для взяття воріт. Проте з реалізацію моментів в лучан виникли труднощі. Героєм матчу став найкращий бомбардир «Волині» у весняній частині чемпіонату Андрій Яковлєв. З розривом у кілька хвилин він оформив «дубль», щоправда голи розділила перерва між таймами. Наприкінці першої 45-хвилинки Яковлєв завершив голом свій сольний прохід у штрафний майданчик гостей. На початку другого тайму Андрій опинився на вістрі контратаки «хрестоносців», він технічно розібрався із захисником та голкіпером та подвоїв перевагу «Волині». Теоретично голів могло бути значно більше, але лучани вже сильно не насідали на суперника, та й гості особливо не демонстрували бажання щось змінити. Наприкінці матчу сонячних спіткала ще одна невдача – до лікарні потрапив гравець Сергій Кравченко, який травмувався під час верхової боротьби й без свідомості його забрала швидка.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися