«Волинь» отримала ляпаса від «Дніпра-1»
Волинь

«Волинь» отримала ляпаса від «Дніпра-1»

27 серпня 2018, 13:09
0
0
Сподобалось?
0

Луцька «Волинь» з соромом програла виїзний матч «Дніпру-1» – основному конкуренту у боротьбі за лідерство у першій лізі.

«Дніпро-1»-«Волинь» – 5:0

Голи: 1:0 – Чичиков (32), 2:0 – І. Когут (36), 3:0 – Башлай (59), 4:0 – Назаренко (70), 5:0 – Польовий (88).

«Дніпро-1»:  33. Юрчук, 22. Чеботаєв, 2. Башлай, 15. Логінов, 8. Польовий, 4. Кравченко – к, 18. Сніжко (23. Панасенко, 87), 25. І. Когут (21. Загальський, 78), 77. Чичиков (9. Щедрий, 74), 29. О. Назаренко (5. Шаповал, 84), 20. Куліш (87. Кожушко, 71).

«Волинь»: 47. Б. Когут, 32. Петько, 95. Курко (19. Зінкевич, 84), 5. Горопевшек, 3. Сімінін, 93. Цюпа, 7. Герасимюк – к, 44. Неплях (11. Коробка, 52), 8. Хагназарі (34. Климець, 71), 29. Кожанов, 89. Козьбан (20. Карпенко, 74).

Перед початком матчу на «Дніпро-Арені» хвилиною мовчання вшанували пам’ять відомого волинського футболіста Андрія Федецького, який відійшов у вічність минулого тижня.

Що ж до самої гри, то на полі цього вечора була лише одна команда – «Дніпро-1». Дніпряни грубо обірвали п’ятиматчеву безпрограшну та ще й суху серію «Волині». Зрозуміло, що суперники підійшли до очної зустрічі у різному стані – на відміну від господарів поля, лучани провели за кілька днів перед цим виснажливу кубкову гру із «Таврією», однак навіть цим складно пояснити безпорадний вигляд підопічних Андрія Тлумака. З перших хвилин матчу було ясно, що нічого доброго «Волині» у «Дніпрі» не світить. Півгодини лучанам так сяк вдалося відбиватися, але центр захисту постійно давав збої.  Початок розгрому було закладено на 32-й хвилині. Горопевшек і Сімінін пропустили ривок з глибини Чичикова, який скористався пасом з глибини поля від Кравченка і реалізував вихід на побачення з голкіпером. За кілька хвилин Сімінін і Горопевшек «створили» максимально зручні умови для Ігоря Когута аби той подвоїв перевагу у рахунку – півзахисник «Дніпра-1» спокійнісінько прийняв м’яч перед воротарським майданчиком і переправив його у сітку. Під завісу тайму «Волинь» навіть огризнулася. Кожанов вивів на ударну позицію Козьбана, але єдиний форвард лучан не влучив як слід по м’ячу, а до воріт було всього лише кілька кроків. Хай це епізод і був невдалим, але все-таки вселяв надію, що лучани таки зберуться у перерві. Але у другій половині гри команда Тлумака виглядала ще гірше. «Дніпро-1» скоро знову забив. Після серії втрачених моментів дніпрян Башлай у падінні головою результативно замкнув подачу з кутового. Четвертий гол став наслідком помилок оборонців і голкіпера, який залишив ворота, хоча захисник ще вів верхову боротьбу із Назаренком. До речі, гольову атаку господарів розпочав втратою м’яча Міха Горопевшек. Він же взяв участь і у наступній гольовій атаці «Дніпра-1». Словенець не дуже вдало заблокував простріл у штрафний майданчик, скинувши м’яч під удар Польовому, а капітан дніпрян поцілив у ближню «дев’ятку» з гострого кута. Богдан Когут свою команду не врятував, хоча знаходився у потрібному місці.

Поразка спустила «Волинь» з небес на землю і на другу сходинку у турнірній таблиці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися