«Волинь» здобула «бронзу» у першій лізі й вляпалася у скандал
Волинь

«Волинь» здобула «бронзу» у першій лізі й вляпалася у скандал

26 травня 2019, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

«Гірник-Спорт» – «Волинь» – 0:0

«Гірник-Спорт»: 92. Данкович, 91. Шопін, 5. Кравчук, 88. Зозуля, 7. Гончар, 65. Лозовий, 3. Лиховодько, 19. Зуєвич, 17. Котляр (29. Пінчук, 87), 8. Корольков – к (94. Одарюк, 68), 23. Батюшин.

«Волинь»: 42. Неділько, 3. Сівмін – к, 32. Петько, 4. Болденков, 93. Цюпа, 95. Курко, 11. Бартлуович (16. Рябов, 89), 8. Хагназарі (44. Неплях, 90+5), 29. Кожанов, 43. Западня (22. Волошинович, 61), 20. Карпенко (89. Козьбан, 89).

Вилучення: Петько (59 – друге попередження).

Минулоріч у виїзному матчі у Горішніх Плавнях вирішувалася доля «Волині» - тоді лучани після досить дивної перемоги з двома 11-метровими вбереглися від вильоту у другу лігу. Нинішня зустріч з ФК «Гірник-Спорт» також була вирішальною. Тільки тепер «хрестоносці» приїхали у Горішні Плавні, щоб вибороти одну з двох путівок на участь у стикових матчах за підвищення у класі. Перед заключним туром на них претендували, окрім лучан, «Колос» з Ковалівки та харківський «Металіст 1925». У всіх трьох команд було по 51 очку. Навколо вирішальних матчів цих команд була неймовірна напруга та зчинився скандал. Спершу з’явилася інформація про те, що «Колос» вирішив простимулювати матеріально суперників лучан і харків'ян – «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів і краматорський «Авангард». Але у цьому немає нічого кримінального. Натомість сайт «Главком», з посиланням на власні джерела у правоохоронних органах, повідомив про те, що один з претендентів на підвищення у класі намагається купити перемогу за 300 тисяч гривень. Пізніше на сайті уточнили, що мова йде про ФК «Волинь», представники якої нібито пропонували гроші представникам «Гірника». Мовляв, поліція займається цією справою.

Зрештою, вчора «хрестоносці» провели вищезгаданий поєдинок у Горішніх Плавнях. Господарі поля обрали на матч виключно захисну тактику і сконцентрувалися на захисті власних воріт. Гра на відбій давала свій результат. У «Волині» було обмаль моментів. А на 59 хвилині лучани лишилися у меншості. «Гірник-Спорт» посміливішав й почав вибігати в атаку. Кожна із команд мали по кілька нагод вирвати перемогу у зустрічі, але все так і закінчилося нульовою нічиєю. На щастя для «Волині», один із суперників у паралельному матчі дав осічку. «Металіст 1925» поступився з рахунком 0:1 у Краматорську, «Колос» же вдома переміг «Оболонь-Бровар» – 3:2.

Лучани утримали третю сходинку у турнірній таблиці й зіграють у стикових матчах. Вони відбудуться 4 і 8 червня. Відповідно до жеребкування, «Волинь» зіграє з десятою командою прем’єр-ліги. Це можуть бути львівські «Карпати» або одеський «Чорноморець». Перший матч «хрестоносці» проведуть на виїзді.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися