Закарпаття

Москаль назвав тих, хто кришував контрабанду на Закарпатті

24 липня 2015, 12:40
0
0
Сподобалось?
0

На Закарпатті до контрабанди були причетні обласна державна адміністрація, прокуратура, суди та міліція. Про це заявив голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль в інтерв'ю виданню «Фокус», пише «Вмсокий Замок».

За його словами, у ході слідства з'ясували, що при екс-президенті Віктора Януковича через офіційні пункти пропуску еліта контрабандистів «возила контрабанду оптом». «Правоохоронці або були «при справі», або їх змушували мовчати», — зазначив Москаль.

Своєю чергою, як стверджує голова області, присязі залишилися вірними лише деякі люди у погонах.

«Ці люди винесли секретні документи з управління МВС, сховали їх у горах і на дачах у друзів. Частина цих документів мені принесли, коли я сюди приїхав. Показали найбільші схованки контрабанди і розкрили схеми роботи контрабандистів», — сказав він і додав, що зараз по цих документах в основному ведеться робота.

При цьому він зазначив, що цілодобово проводяться обшуки. Над слідством працюють три незалежні групи: Генпрокуратура, СБУ та обласне управління МВС, у якого вже близько 15 епізодів по цій справі. «З'ясувалося, що на контрабанді були зав'язані облдержадміністрація, міліція, прокуратура та суди», — підсумував Москаль.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися