Житомирщина

8 років — винуватцю смертельної ДТП з чотирма жертвами

23 квітня 2015, 10:58
0
0
Сподобалось?
0

Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області виніс вирок водію автомобіля  Renault, який влітку 2014 року здійснив лобове зіткнення з Toyota Camry, внаслідок чого загинуло 4 людини, в тому числі й дитина.

Ця страшна аварія сталася у селі Рея Бердичівського району Житомирської області. У ній загинула сім’я з трьох осіб (у тому числі дівчинка 2006 р. н.) та їхня знайома. Кажуть, вони поверталися додому після екскурсії з міста Кам’янець-Подільський, коли в них врізалася інша іномарка. Ще один пасажир отримав травми і був госпіталізований.

Винуватець ДТП перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Зажаючи на всі обставини, суд виніс вирок: 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 3 (три) роки. Також ухвалено стягнути з обвинуваченого майже 6 тис. грн. витрат, пов'язаних зі стаціонарним лікуванням пасажира, що вижив; майже 13 тисяч гривень на користь держави за проведення експертиз по справі, а також відшкодування потерпілим - 20 тис. грн. витрат на правову допомогу, 44 тис. грн. матеріальної та 900 тис. грн. - моральної шкоди.

Джерело: Житомир.info


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися