Українські біженці к Пермі називають прийом в Росії «лохотроном»
Україна

Українські біженці к Пермі називають прийом в Росії «лохотроном»

29 серпня 2014, 21:02
0
2
Сподобалось?
2

У селищі Тепла Гора Пермського краю без грошей, медикаментів і зрозумілого майбутнього застрягли двісті біженців із Красного Луча Луганської області. Їх поселили у будівлі спецшколи для малолітніх злочинців.

Про це пише «Укрінформ» з посиланням на російський сайт «Про Пермь».

 «Роботи немає, грошових надходжень немає. Багато хто сюди приїхав в халатах і шльопанцях, покидав усе, що залишилося удома. Я не розумію, гуманітарка або між собою там ділиться або що відбувається... Перемо щелоком замість порошку, і немає ніякого одягу окрім мотлоху... Одноразові стаканчики шостий день за собою миємо. Це лохотрон!», - скаржаться біженці.

Переселенці стверджують, що на складах усе лежить опечатане, їм не дають нічого окрім сарафанів і футболок, хоча скоро тут почнуться холоди. Жіноче взуття дають тільки 33-35 розміру. Медичну допомогу надавати ніхто не поспішає - немає полісу, а єдиний доступний препарат - парацетамол.

«Де тут працювати, тут людям допомагати потрібно! Ми зараз гуляли по селищу - на вулицях самі п'яниці», - діляться спостереженнями приїжджі.

Про свої плани вони говорять так: «Їхати далі звідси... Ми хочемо переїхати туди, де нам допоможуть, а не поховають тут».

«Або ми чогось не розуміємо, або програма допомоги біженцям не працює», - з гіркотою говорять мігранти.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися