Володимир Кличко закрутив роман зі своєю підопічною
Україна

Володимир Кличко закрутив роман зі своєю підопічною

4 жовтня 2018, 17:13
0
1
Сподобалось?
1

У Києві на конгресі Всесвітньої боксерської ради (WBC) український боксер Володимир Кличко з'явився у компанії своєї нової дівчини. Володя спілкувався зі смаглявою жінкою, ніжно обіймаючи її за талію, одного разу камери навіть зафіксували поцілунок.

Супутницею Володимира Кличка виявилася знаменита спортсменка, 37-річна Сесілія Брекхус, названа кращою жінкою-боксером планети у минулому році.

Сесілія і Володимир знають один одного давно. Брекхус є абсолютною чемпіонкою світу в напівсередній ваговій категорії. Пару давно пов'язують дружні та ділові стосунки. Три роки тому спортсменка уклала контракт з промоутерською компанією братів Кличків K2 Promotions.

Сесілія Брекхус народилася у місті Картахена у Колумбії, однак у 5-річному віці її усиновила пара з Норвегії.

Сесілія – перша в історії жінка, яка зібрала всі чемпіонські пояси за основними версіями – WBA, WBC, WBO, IBF, IBO. На професійному рингу Сесілія провела 34 поєдинки і жодного разу не програла.

Брекхус і раніше відвідувала Київ. Вона була спеціальною гостею на всіх останніх поєдинках Володимира Кличка. Українець також відвідував її тренування та поєдинки.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися