Світ

Вбивця Нємцова прилетів до Москви по... урядовій броні

9 липня 2015, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

Слідчий комітет РФ провів допити касирів, які продавали і оформляли авіаквитки для обвинувачених у вбивстві Бориса Нємцова. З'ясувалося, що один використовував квиток із броні уряду Чечні.

Як розповіло «Росбалту» джерело в правоохоронних органах, оперативники і слідчі після серії останніх допитів приходять до висновку, що зловмисники заздалегідь спланували напад на Бориса Нємцова саме на 27 лютого, коли у політика був запланований прямий ефір на «Ехо Москви», проанонсований за кілька днів до цієї дати. Беслан Шаванна в цей момент нібито був у Грозному і отримав термінову команду вирушати до Москви.

Як встановили правоохоронні органи, 25 лютого Шаванна в терміновому порядку прибув в касу, але з'ясувалося, що всі квитки на рейс Грозний — Москва на 26 лютого продані. Тоді Беслан звернувся до московського офісу авіакомпанії «Грозний-авіа», який, серед іншого, відповідає за бронь квитків для співробітників уряду Чеченської республіки. Справа в тому, що не всі квитки на рейси з Грозного в російську столицю пускаються у відкритий продаж, певну їх кількість притримують на випадок, якщо вилетіти знадобиться комусь із чеченських чиновників. Бронь знімається лише за кілька годин до вильоту рейсу. Як встановили оперативники, через московський офіс авіакомпанії Шаванна отримав заповітний квиток на 26 лютого, причому з урядової броні. Хто допомагав у цьому Беслану, встановити буде досить непросто, оскільки Шаванна загинув під час затримання.
Джерело: Високий замок online


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися