Світ

У США 4-річний син підстрелив матір, коли та вела машину

10 березня 2016, 23:24
0
0
Сподобалось?
0

Поліцейські штату Флорида (США) з'ясовують обставини застосування вогнепальної зброї малолітньою дитиною, пише The FloridaTimes-Union. Поранення отримала мати хлопчика, яка в той момент сиділа за кермом. За іронією долі, постраждала є гарячою прихильницею дозволу громадянам носити зброю і до останнього відточувала свою «бойову майстерність».

Інцидент стався в окрузі Патнем. 31-річна Джеймі Гілт з Джексонвілла вела пікап, коли їй в спину влучила куля, що пробила спинку крісла. Жінка залишилася в свідомості і змогла зупинити автомобіль, а також повідомити про подію в поліцію.

Правоохоронці не знайшли в корпусі автомобіля кульових пробоїн і дійшли висновку, що постріл був зроблений в салоні. У Джеймі стріляв її… чотирирічний син, який перебував на пасажирському місці ззаду. Там же на підлозі машини було знайдено напівавтоматичний пістолет калібру 0.45. Слідчі намагаються з'ясувати, чи була дитина закріплена в автокріслі-бустері в момент стрілянини чи ні.

Примітно, що в соцмережі Facebook Джеймі Гілт активно бере участь в дискусіях про зброю, доводячи користь її широкого поширення. В одному з постів молода мати написала, що наявність вогнепальної зброї у громадянина може налякати грабіжників і змусити їх відмовитися від злочинних задумів.

Джерело: Сегодня.ua


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися