Фронтмен гурту «Metallica» несподівано провідав українських поранених
Україна

Фронтмен гурту «Metallica» несподівано провідав українських поранених

24 травня 2023, 12:14
0
1
Сподобалось?
1

Вокаліст та гітарист легендарного американського метал-гурту «Metallica» Джеймс Хетфілд підтримав Україну у війні з Росією. Музикант відвідав поранених українських захисників, які зараз проходять лікування та реабілітацію у США у лікарні Колорадо Vail Health Hospital. Там він познайомився з нашими військовими – Романом Денисюком та Ігорем Войним.

Про це у Facebook повідомила Келлі Роріг – представниця організації Limbs for Liberty, що допомагає українським бійцям, які втратили кінцівки на війні.

Роріг зустріла легендарного рокера на парковці біля лікарні. Вона запропонувала зірці відвідати захисників України та підтримати тим самим їхній моральний дух. Хетфілд з радістю погодився.

Як виявилось, і Денисюк, і Войний – великі фанати «Metallica». Вони були в приємному шоці, коли побачили у своїй палаті кумира.

«Це було несподівано. Я навіть не повірив у перший момент, що це він. Це була дуже коротка, але дуже тепла зустріч. Було б непогано зустрітися з ним біля вогнища та випити, а не в лікарні», – прокоментував Войний.

Сам Хетфілд теж під враженнями від зустрічі. Він сказав Роріг, що візит до українських бійців «зробив його день».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися