Світ

Регулярний секс сприяє довголіттю чоловіків

15 липня 2016, 15:16
0
0
Сподобалось?
0

Чоловіки, які регулярно займаються сексом, живуть значно довше за тих, хто в активному житті лінивий. До такого висновку дійшла група вчених з Тайваню.

Згідно з дослідженням, представники сильної статі, які вступають в статевий зв'язок частіше, ніж раз на тиждень, мають в півтора рази більше шансів дожити до 80 років, ніж ті, у кого секс відбувається рідше або відсутній взагалі. На думку фахівців, причина цього криється в тому, що регулярні статеві контакти сприяють зниженню ризику цілої низки серйозних проблем зі здоров'ям, включаючи хвороби серцево-судинної системи і діабет.

Так, щотижневий секс удвічі знижує ризик смерті чоловіків від інсульту і приблизно на третину – від інфаркту. Ймовірність смерті від діабету у представників сильної половини людства, які займаються коханням регулярно, також виявилася на 40% нижчою. Оскільки отримані результати вчені пов'язують з впливом на організм «чоловічого гормону» тестостерону, то з цієї ж причини виявлені закономірності не поширюються на жінок, резюмували експерти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися