В українців більший, аніж у росіян, але менший, аніж у білорусів
Світ

В українців більший, аніж у росіян, але менший, аніж у білорусів

19 листопада 2016, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

Сенсаційними виявилися результати досліджень середньої довжини пенісів чоловіків різних країн світу. Найдовшим достоїнством, як показала статистика, володіють мужчини Африки та Південної Америки. Так, перше місце посіли мешканці Конго із середньою довжиною статевого члена в 17,9 см. На другому – еквадорці (17,7 см), на третьому – жителі Гани (17,3 см). Замикають п’ятірку чоловіки Колумбії та Венесуели, де середня довжина пеніса становить 17 см.
Серед жителів Європи лідирують угорці (16,1 см). Непогано влаштувались і французи – 16 см, а от німці можуть «похвалитися» лише 14,4 см. Середній розмір пенісів українських чоловіків, за даними вчених, становить 13,9 см (стільки ж – у британців). І хоча українці випередили своїх північних сусідів (у Росії середній показник – 13,2 см), але значно «програли» білорусам, у яких довжина статевого органа в середньому сягає 14,6 см.
Найменші пеніси – у мешканців Азії. Пасуть задніх корейці – їм доводиться задовольнятися членами завдовжки в 9,6 см. Також нічим пишатися в цьому сенсі жителям Камбоджі (10 см), індійцям (10,2 см), японцям (10,9 см), філіппінцям (10,8 см).
Дослідники з Австралійського національного агентства здоров’я і добробуту отримали дані в результаті опитувань і вимірювань (щоправда, як ці заміри проводилися, не уточнюється).
Оприлюднили результати й інших досліджень, де вчені спробували зіставити розмір члена з рівнем IQ (коефіцієнт розумового розвитку). Як випливає з порівняльних результатів, власники маленьких пенісів мають високий рівень розумового розвитку, а ті, у кого великі пеніси, – низький.
Найвищий середній рівень IQ у китайців, американців, австралійців і майже всіх жителів Західної Європи (крім Ірландії і Португалії) – від 97 до 108. Найменший – у африканців. Українці вийшли на непогані позиції з рівнем інтелекту від 88 до 97.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися