Фото взято зі сторінки https://donum.ua/drayv/kursy-vozhdeniya
Актуально

Що подарувати автолюбителю: топ ідей оригінальних подарунків

24 грудня 2021, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

Ідеї подарунків для автолюбителів на всі випадки життя

Всього якихось кілька десятків років тому слово «автомобіліст» вживалося виключно стосовно осіб сильної статі. Згідно з правилами мови, воно продовжує ставитися до чоловічого роду. Нинішня армія автовласників та водіїв давно вже не ділиться за ґендерною ознакою. Жінки за кермом - не рідкість на трасах. Вони люблять, пестять і плекають своїх «ластівок» краще, ніж чоловіки.

Вибираючи подарунки для автомобілістів, потрібно орієнтуватися не лише на привід. Вікова категорія, близькість стосунків, стать, рівень майстерності одержувача презенту в області водіння - також вагомий фактор. Є ще чимало нюансів, на які варто звертати увагу в пошуках бажаного сюрпризу.

Фото взято зі сторінки https://donum.ua/drayv/kursy-vozhdeniya

Що потрібно врахувати при виборі подарунка автолюбителю

У житті знайдеться достатньо причин, коли захочеться порадувати близьку людину чи колегу з навчання, роботи, інших сфер спілкування. День народження, численні свята, пам'ятні події – якщо орієнтуватися на весь спектр, можна потонути у морі ідей. Обмежившись думкою «що подарувати автолюбителю», швидше вдасться досягти бажання Вашого візаві.

Привід, вік та ваші стосунки

Зараз досить важко знайти сім'ю, в якій немає залізного коня. Якщо потрібно підібрати презент господареві, звертайте увагу на такі аспекти:

  • Привід (день народження, тематичне свято).
  • Ступінь спорідненості, близькості взаємин. Для батька, брата, чоловіка потрібно зарезервувати більшу суму. Особливо у разі відзначення пам'ятної дати. Тут точно не варто зупиняти свій погляд на незначних аксесуарах китайського виробництва.
  • Колезі чи шефу можна пошукати сувеніри у бутіках, інтернет-магазинах.
  • Коханій людині, хлопцю чи дівчині подарунок треба вибирати найретельніше. Доречними будуть не просто матеріальні знаки уваги, а й романтичні чи креативні, навіть зроблені власноруч. Наприклад, колаж із фотографій із зображенням місць, де пара побувала вдвох.
  • Орієнтуючись на вік, подарунок автомобілісту підбирають відповідно до його уподобань. Знаючи, що власник машини користується послугами автомийки та сервісу, не витрачайте кошти на покупку автокосметики чи набір ключів.
  • Так само і у літнього батька новомодний гаджет здатний викликати лише подив замість очікуваних радісних почуттів.

Знак уваги завжди має передбачати очікування людини, якій він призначається.

Незвичайні подарунки автолюбителю

Вивчивши топ подарунків автолюбителю на просторах Всесвітньої павутини, а також ненароком попитавши майбутнього вдячного власника Вашого презенту, не забудьте заглянути на сайти з подарунками.

Тут можна знайти багато цікавих пропозицій на тему «що купити автолюбителю».

Цілий шквал емоцій, вражень, досвіду приготували на інтернет-сторінках для кожного відвідувача. Окрім майстер-класів, спеціальних оригінальних пропозицій із розряду «Вау!», тут розміщено ідеї «що подарувати любителю машин». Знаходяться вони у розділі «Драйв/Курси водіння». Можна досить дешево придбати сертифікат:

  • Майстер-клас екстремального водіння.
  • Дрифт-таксі у Києві.
  • Базовий курс контраварійного керування.
  • Майстер-клас водіння з елементами дріфту.
  • Базовий курс для водіїв-початківців.
  • Курс водіння для жінок.

Така покупка продемонструє Вашу креативність та щиру турботу про близьких людей. Адже корисний подарунок допоможе навчитися керувати авто або відточити майстерність власникам машин.

Корисні подарунки автолюбителю

Існує багато аксесуарів, побутових приладів, які стануть у нагоді в машині. Серед них можна назвати пилосос, автомобільний душ, нано-килимок, масажні накидки для сидінь, масу недорогих дрібничок з наклейками на відповідну тематику. Але найкориснішим подарунком буде сертифікат на навчання для водія-початківця, а для гонщика зі стажем — на отримання драйву.

  • Базовий курс проходить на BMW (е46) з ручною або механічною коробкою передач. Обходити складні повороти, акуратно паркуватися, безпечно гальмувати та об'їжджати перешкоди, відчувати автомобіль – усім цим премудростям навчать досвідчені інструктори.
  • Водії, які провели за кермом не один рік, отримають кайф від швидкісного кермування, екстремального гальмування та парковок із перешкодами на Honda Civic. Автоакадемія S-drive підготує академіка на трасі з кожного бажаючого автолюбителя, який отримав у подарунок сертифікат на майстер-класи з «просунутого» водіння.

Ідеї подарунків для водіїв-жінок

Сучасні леді на автомобільних трасах мають мало спільних рис із героїнями бородатих анекдотів про блондинок та інших представниць прекрасної статі, які не дружать із технікою. Вони купують дорогі елітні автомобілі і вчаться їх керувати акуратно, без аварій. Для таких дівчат та жінок бажаним презентом стануть не парфуми та шоколадки, а навчальний курс водіння.

Вартість п'яти уроків коштуватиме недорого. Зате Ваша жінка освоїть безпечні навички водіння, паркування, руху у вузькому міському просторі. Вона сідатиме за кермо впевнено та із задоволенням.

Висновки

Зробити ідеальний подарунок для близької людини або колеги не складно, якщо знаєш про його захоплення машинами. Виявивши максимум уваги, вивчивши потреби, Ви повністю вгадаєте, що купити автолюбителю.

Але у будь-якій ситуації, якщо дозволяють фінанси, найкращим рішенням стане вибір презенту особливих вражень. Адже такий подарунок ніколи не забудеться. Особливо, якщо він розвине корисні навички водіння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися