Що подарувати дитині на день народження?
Актуально

Що подарувати дитині на день народження?

6 червня 2023, 13:59
0
0
Сподобалось?
0

Вибираючи подарунок для дитини, ми найчастіше звертаємо увагу на його корисність, а також щоб він був розвиваючий. Але все ж таки треба подбати про те, щоб він в першу чергу сподобався самій дитині, в іншому випадку, вона відкладе його осторонь, а ви марно витратите кошти. Також дівчинці, додатково до подарунка, можна презентувати букет, використавши послугу доставка квітів у Луцьку, обов'язково уточнюючі вік дитини, а флористи зроблять свою справу.

Щоб трохи допомогти вам подолати труднощі з вибором подарунка, давайте спробуємо розглянути деякі варіанти по віку та інтересу.

Обираємо подарунок

У перший рік життя дитини, для неї важливий сенсорний досвід. Малюк вивчає світ, тому підійде подарунок, що іздає звуки та рухається перед очима. При виборі треба ретельно підійти до того, щоб іграшка була зручна для хватання руками. Підійдуть такі забавки:

  • браслети з брязкальцями;
  • ігрові килимки;
  • висячі іграшки та для сну;
  • тваринки для купання;
  • кубики та пірамідки;
  • книжки-картонки та інше.

У період від двох до трьох років малеча активно рухається, таким чином вивчаючи світ. Їй подобається штовхати та кидати предмети на що й потрібно спиратися при виборі подарунка. Тут підійдуть машинки на мотузці, звукові та світлові ігрові столи, дитячий посуд, м'які іграшки та все інше, схоже по принципу. 

Вже починаючи з трьох та до п’яти років, у дитини починає з’являтися індивідуальність, улюблені персонажі, книжки та ігри, малюк вигадує свої історії. У цьому віці можна подарувати героїв мультиків, головоломки, триколісні самокат чи велосипед. А також іграшкові будиночки та меблі, костюми та реквізити до ігор, наприклад, магазин, лікар, перукар та інше. 

Віковий проміжок, від шести до семи років, коли дитина готується йти до школи, виникає необхідність соціалізувати її до певної категорії оточення. Не треба, також, забувати про підготовку до навчання. Тут стане у пригоді базовий набір приналежностей для першачків. Також для ігор можна купити лего-конструктори, колекційних ляльок, настільні ігри, 3D фарби та багато інших речей, що допоможуть вивчати азбуку, математику та інші розвивальні речі. 

У період з 8 до 14 років, у виборі подарунка треба дивитись на вподобання дитини. Від ковзанів та роликів, до телефонів та планшетів, вибір дуже великий. Обирати вам!


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися