Багато мешканців Слов’янська уже жаліють, що місяць назад не впустили Нацгвардію
Актуально

Багато мешканців Слов’янська уже жаліють, що місяць назад не впустили Нацгвардію

28 травня 2014, 10:32
2
0
Сподобалось?
0

Після активізації Антитерористичної операції в передмісті Слов'янська, представники так званої незалежної ДНР стали йти углиб житлових кварталів, ховаючись від обстрілу силовиків. В результаті обстрілу уперше постраждав великий спальний мікрорайон міста. Загинуло троє мирних людей, пише «Преса України» .

Жителі густонаселеного слов'янського мікрорайону Артема тепер шкодують, що раніше не пустили в місто бійців Національної гвардії. Раніше між зоною бойових дій було селище Андріївка, жителі якого вже два тижні ночують у підвалах, а тепер обстріл ведеться вже по спальних районах. Про це розповідає один з місцевих жителів Костянтин.

«Коли українські солдати на БТРах хотіли заїхати в місто, половина мешканців Андріївки перекрили вулиці і не пустили їх. Армія розвернулася. Відтоді вони живуть під постійним обстрілом. Тепер тільки голови чешуть і каються: які ж ми дурні були», - розповідає він.

Також, він розповів, що терористи з боку мікрорайону активно атакують позиції української армії, які розташувалися на горі Карачун.

«Ополченцями їх тут кличуть. Найманці. Сіли в самоходку, заїхали в житлові квартали і давай палити по Карачуну», - обурюється Костянтин.

Бандити риють оборонні траншеї. Городяни проти зміцнення позиція бойовиків і вже відкрито проганяють їх, проте ті не звертають уваги, бо розуміють, що час їх беззаконня добігає кінця.

«У іншому мікрорайоні «Хімік» ДНРівці риють траншеї в декількох метрах від житлових будинків. Люди їм кричать, щоб провалювали, але вони вже нікого не слухають. ДНР тепер постійно прикривається жилими кварталами. Знахабніли зовсім», - каже чоловік.

 

 

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Буба
    Буба

    Скоро всем сепам - пезда!

    28 травня 2014, 10:43
    Відповісти
  • вадим
    вадим

    про цей сайт повинен знати кожен http://www.habaram.net/ розповсюджуйте

    28 травня 2014, 14:10
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися