На Волині засудили на довічно сина і батька за звіряче вбивство
Кримінал

На Волині засудили на довічно сина і батька за звіряче вбивство

9 квітня 2015, 17:22
0
0
Сподобалось?
0

У жовтні минулого року у Луцьку 61-річний батько та його 39-річний син убили сторожа однієї з комерційних фірм обласного центру та намагалися убити свідка злочину.

Зловмисники, старший з яких уже був неодноразово засуджений, хотіли обікрасти фірму, проте на заваді їхнім намірам став охоронець. Молодший зі злочинців вистрілив у нього з револьвера, а потім цим же револьвером завдав 35 ударів по голові. Його ж співучасник кілька разів ударив жертву ножем у голову та шию. Викравши з фірми телевізор, мобільний телефон та відео-реєстратор, злочинці хотіли втекти, однак побачили, що до сторожки йде чоловік. Щоби не залишати свідка злочину, батько з сином накинулися на нього та збили з ніг, а потім завдавали ударів кулаками та ножем. На щастя, чоловік зумів вирватися та покликати на допомогу випадкового перехожого, з яким вони і затримали убивць на місці злочину.

Згідно з вироком Луцького міськрайонного суду вбивцям було призначено покарання у виді 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Не погодившись із таким вироком, прокуратура Волині оскаржила його у апеляційному порядку.

Апеляційний суд Волинської області задовольнив апеляційну скаргу прокуратури. Відтак убивці сядуть за грати довічно. Окрім того, вони повинні сплатити родині убитого шістсот тисяч гривень моральної шкоди.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися