У Тернополі 13 арабів тиждень утримували у зйомній квартирі двох малолітніх українок
Кримінал

У Тернополі 13 арабів тиждень утримували у зйомній квартирі двох малолітніх українок

23 грудня 2015, 13:25
0
-1
Сподобалось?
-1

Поліція Івано-Франківська та Тернополя спільними зусиллями розшукали двох зниклих кілька тижнів тому дівчаток з Прикарпаття. Дітям – 12 і 13 років. Вони проживали в Івано-Франківську у неповних сім’ях і разом пішли з дому кілька тижнів тому. Знайшли дівчаток аж у Тернополі на квартирі студентів-арабів.

Прикарпатський громадський активіст Степан Андрійців повідомив про це у «Фейсбук» наступне:

«У нашому місті стався прикрий інцидент, який, на жаль, вкотре слід поставити на контроль громадськості. Більше тижня 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат. Знайшли дівчаток аж у Тернополі, бо саме туди їх, як «подарунок» для своїх «одноплемінників», відправили ці 13 персонажів. Зараз винуватців допитують, дівчатка перебувають на лікуванні. Проте знову є ризик, що ті, хто вчинив злочин, уникнуть покарання. Про цю історію мені стало відомо від знайомих у поліції.

Звертаюся до громадських активістів не робити гучних заяв, не вчиняти самосуд, а максимально докластися, щоб, попри будь-які впливи, для цих 13 осіб було справедливе покарання згідно законів України».

Натомість поліція інформацію про факт розбещення неповнолітніх підтвердила.

«Слідчими Івано-Франківщини розпочато кримінальне провадження за статтею 155 Кримінального кодексу України - статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості. Призначено ряд необхідних експертиз. Триває досудове розслідування», – йдеться у повідомленні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися