Кримінал

У Луцьку евакуюють хворих з лікарень (оновлено)

1 червня 2014, 22:06
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку евакують хворих та персонал кількох медзакладів. Ввечері невідомий зателефонував на номер швидкої допомоги 103 і повідомив про замінування лікарні. При цьому він не назвав, де саме закладена вибухівка. Правоохоронці відразу взялися перевіряти дану інформацію.

- Зараз зусилля спрямовані на те, аби оперативно евакуювати хворих та персонал лікарень у Луцьку, - розповів заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. - Експерти-вибухотехніки обстежують приміщення та територію біля медичних закладів. Проводяться заходи щодо встановлення особи чоловіка, котрий повідомив про вибухівку.

Подія зареєстрована у журналі заяв і повідомлень міськвідділу міліції.

Зазвичай більшість дзвінків від телефонних терористів не підтверджуються. Більшість із них здійснюють або діти, або нетверезі дорослі задля розваги. Цього разу жарт вкрай невдалий. Адже евакуації підлягають сотні хворих, у тому числі ті, хто знаходиться в реанімації. Та й погодні умови не дуже прийнятні для хворих. Цілий день у Луцьку не припиняється дощ.

Правоохоронці закінчили огляд Волиської обласної та Луцької міської клінічних лікарень. Щойно з них зняли міліцейське оточення. Вибухівки не виявили. Найважчих хворих розміщували у спеціально підігнаних автобусах. В обласній лікарні їх знадобилося шість, у міській - три. Зараз вибухотехніки перевіряють обласну дитячу лікарню. 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вадим
    вадим

    Про цей сайт повинен знати кожен http://www.habaram.net http://vk.com/habaramnet Розповсюджуйте !!!

    2 червня 2014, 02:02
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися